Personal Shop Event

Shoppen bij Adelheid thuis!

Tweemaal per jaar bied ik mijn klanten en nieuwe klanten de mogelijkheid om in een informele sfeer te komen shoppen. Het blijft iedere keer geweldig om zoveel dames blij te kunnen maken met kleding die echt goed bij ze passen!
De collectie die gepresenteerd wordt, is altijd volgens de laatste nieuwe trends en heeft een casual chique karakter. Van maat xs tot xxxl en keuze uit vele bekende maar juist ook minder bekende merken.
Dit event staat geheel in het teken van shoppen in een persoonlijke informele setting, waarbij ik je persoonlijk stijladvies kan geven. Helemaal lekker in je uppie of juist gezellig met je shopvriendinnen.
Het meenemen van je persoonlijke kleurenpalet wordt gestimuleerd!

Het spreekt voor zich dat er aandacht is voor duurzaamheid en goede werkomstandigheden voor medewerkers die de productie verzorgen!

Het Personal Shop Event najaar staat gepland voor oktober 2024

Ben je nog nooit geweest? Dan is dit een leuke kans om elkaar te ontmoeten! Je kunt je inschrijven op een voor jou geschikte tijd. Er zijn geen kosten aan verbonden. Uiteraard ben ik er voor jou en geef ik je tips en combinatie mogelijkheden. Aanmelden kan vanaf nu! Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail en ik geef dan zo snel mogelijk je bevestiging.  Per tijdvak ontvang ik 2 tot 3 personen, zodat ik iedereen kan voorzien van advies. Je hebt dan 1.5 uur de tijd om lekker iets te drinken en te passen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Toegang is gratis net zoals het advies!

Tips:

-Neem eventueel je persoonlijke kleurenpalet mee

-Geef je make up bestelling op tijd door, dan ligt het voor je klaar

-Pinbetaling heeft voorkeur

Leuk als ik je zie op Zandkrab 17 in Eindhoven!

Lieve groetjes van Adelheid